bolig

Hedelærkevej 16 , 3300 Frederiksværk

Velholdt og helårsanvendeligt fritidshus kun 200 m fra Asserbo Plantage!

 

Velholdt og helårsanvendeligt fritidshus på 90 m2  blot ca. 200 meter fra Asserbo Plantage. Ejendommen er beliggende på en pragtfuld og ugenert grund med god beplantning. 


Området er yndet af naturelskere og sportsudøvere der bruger det fantastiske område til løb, mountainbiking ridning eller blot vandreture. Du er blot  200 m. fra Asserbo Plantage, hvor du ad de idylliske skovstier kan komme til de pragtfulde brede sandstrande som området er så kendt for. Endvidere er du kun en cykeltur fra de to velkendte badebyer Liseleje samt Tisvilde, hvor der foruden sandstrande er et stort udvalg af butikker, ishuse samt restauranter. Om sommeren er der yoga på stranden, dragefestival samt udlejning af paddleboards og de modige tager på de vindblæste dage deres kitesurfingsudstyr frem. I området findes der motionsruter og der er endda anlagt mountainbikespor. Endvidere er der fra ejendommen kort afstand til Asserbo Golfbane, der er beliggende i det kuperede terræn ved Arrenakke Bakker, hvorfra der er den skønneste udsigt over Arresø.


Ejendommen er igennem årene blevet holdt af sælger og fremstår særdeles velholdt. Ejendommen indeholder: Hyggelig stue med loft til kip, brændeovn samt dør til den store møblerbare overdækkede terrasse og haven. Du har fra stuens vinduer et fantastisk view over den skønne have. Fra stuen har du adgang til det fantastiske åbne køkken/alrum der har loft til kip, hvide skabslåger samt dør direkte til terrassen. Derudover har du et stort soveværelse, ligeledes med loft til kip, 2 værelser samt et lækkert badeværelser med loft til kip, skabsarrangement, bruseniche og muret vaskesøjle. Badeværelset er  og holdt med smukke rustikke fliser på gulv samt i bad samt væv på vægge. 


SAGSNUMMER

D B-D-000312

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.195.000 kr.

UDBETALING

110.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.815 kr.

BOLIGAREAL

90 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1954 / 2000

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.780 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig