bolig

Bodil Ipsensvej 24 , 3370 Melby

Velholdt sommerhus i børnevenligt område!

 

Huset er beliggende i et godt børnevenligt område med asfalterede veje og et godt fællesareal der rummer både legeplads samt "boldbane" til børnene.


Huset fremstår lyst og lækkert med hvide vægge og lofter til kip. Huset indeholder: overdækket indgangsparti med adgang til godt rummelig kombineret bryggers/entré, godt værelse, dejligt køkken i åben forbindelse til stue der har brændeovn samt stort dørparti der leder ud til den store delvise terrasse, hvor der er rigeligt plads til den store familie, fordelingsgang med indbyggede skabe og hvor der er adgang til 2 gode værelser samt badeværelse der har  godt lysindfald fra ovenlysvindue og skabsarrangement samt bruseniche. 


Fra ejendommen har du blot en kort cykeltur fra de skønne sandstrande området er kendt for og ligeledes har du kort afstand til Roskilde Fjord samt havnen. Endvidere kan du indenfor få minutter nå til Melby station hvor toget kører både mod Frederiksværk der har den hyggelige og stemningsfyldte gågade og Gjethuset der byder på et væld af kulturelle og musikalske oplevelser året rundt. Fra Frederiksværk kan du køre videre med toget til både Hillerød og København. Tager du toget den anden vej, kan du komme til Hundested der udover polarforskerens Knud Rasmussens hus også byder på fantastisk havnemiljø, et væld af restauranter, Halsnæs Bryghus hvor der på kalenderen er masser af musikalske arrangementer og selvfølgelig det hyggelige glaspusteri.


SAGSNUMMER

D B-D-000338

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

1.145.000 kr.

UDBETALING

60.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

1.497 kr.

BOLIGAREAL

67 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

1972 / 2005

ANDRE BYGNINGER

0 m2

GRUND

1.269 m2

ENERGIMÆRKE

-

Tjeck boliglån

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2019 Bach Bolig