bolig

Lille Ryvej 78 , 3300 Frederiksværk

Luksus helårsanvendeligt bjælkehus beliggende ved Arresø og Tisvilde Hegn!

 

SÆLGER ØNSKER MINDRE SOMMERHUS - DERFOR MULIGHED FOR MAGESKIFTE!


Her er så dejligt uanset årstiden - fred og idyl får du her!


Fredeligt beliggende for enden af grusvej finder du denne perle af et fritidshus. Sælger har boet i ejendommen fast siden 2013. Ejendommen er velegnet til helårsbeboelse og har udover elvarme installeret varmepumpe samt brændeovn.


Huset der er et Trelleborg (Sande) bjælkehus er opført i 2006 og er på 98 m2. Det er bygget i naturmaterialer, som et bjælkehus med græstørv på taget, hvilket skaber en harmoni mellem huset og de omkringliggende frodige arealer. Endvidere, er der i samme materialer, opført en carport med redskabsrum samt 2 store udhuse, på henholdsvis 14 m2 og 26 m2, der fungerer som annekser og som er bundet fint sammen med huset via den store træterrasse.


For enden af den lukkede Lille Ryvej ligger denne udsøgte perle. Grunden er på hele 2.524 m2 og fra grunden er der blot ca. 100 m. ad sti til udsigtspost over Arresø. Her er om sommeren gode muligheder for sejlads samt fiskeri. Om vinteren kan du på Arresøen se isbådene suse forbi og når frosen er hård nok kan du stå på skøjter på søen. Grunden er et paradis for naturelskere der ønsker at bo i fredelige omgivelser og i pagt med naturen. Samtidig er du ikke langt fra Asserbo Plantage, Tisvilde Hegn og de smukke sandstrande kyststrækningen mellem Liseleje og Tisvilde byder på.


Det velindrettede og rummelige hus indeholder: Stor rummelig entré, stort soveværelse med loft til kip og adgang til eget badeværelse med skabsarrangement samt bruseniche. Fra entréen adgang til endnu et værelse samt adgang til stort badeværelse med badekar samt skabsarrangement. Endnu et godt værelse finder du ved køkken-alrummet der er indrettet med hvide skabslåger, har god plads til spisebordet samt loft til kip. Fra køkken-alrummet indgang til den store rummelige stue der har loft til kip, brændeovn samt dobbelte havedøre til den store rummelige træterrasse, der løber rundt om hele huset, og hvor der er god mulighed for, at flytte siddeplads i forhold til solen. Overalt fremstår ejendommen i absolut rigtig god stand og har en atmosfære der er svært at finde andet sted.


Sande Bjælkehuse er bygget af langsomt voksende fyr fra de norske fjelde og har et sundt og godt indeklima. Der er bygget i gode materialer hele vejen igennem og bl.a. har sælger valgt Grohe blandingsbatterier, massive granitbordplader osv.


Kom og kig med egne øjne og bliv forelsket i denne lille oase!


SAGSNUMMER

D B-D-000186

TYPE

FRITIDSHUS

KONTANTPRIS

2.695.000 kr.

UDBETALING

135.000 kr.

EJERUDGIFT PR. MD.

2.057 kr.

BOLIGAREAL

98 m2

KÆLDER

0 m2

BYGGEÅR

2006

ANDRE BYGNINGER

40 m2

GRUND

2.524 m2

ENERGIMÆRKE

-

Dorte Bach-Danielsson

Ejendomsmægler, MDE

 

Tlf. 27 50 40 08

Bestil fremvisning

 
 
 
 

© Copyright 2018 Bach Bolig